ASTRUM-TURVA

Jokainen Astrumin vaihtoauto käy läpi perusteellisen kuntotarkastuksen mekaanikkomme toimesta.  Tarkastuksessa tarkistetaan auton komponenttien toiminta ja havaitut viat korjataan ennen kuin auto tulee myyntiin. Huollot ovat myös ajantasalla kun auto luovutetaan asiakkaalle. Tarkistuksen läpikäyneeseen vaihtoautoon voit hankkia Astrum-turvan, joka antaa sinulle käytön aikaista turvaa (12 kk / 20.000 km).

Astrum-turva

Voit hankkia meiltä ostamaasi autoon Astrum-vaihtoautoturvan. Turva voidaan myöntää autoon, joka on alle 9-vuotias ja alle 180 000 km ajettu. Astrum-turva on voimassa 12kk/20 000 km. Astrum-turva kattaa vikojen, joita emme ole havainneet kuntotarkastuksessa korjaamisen vikaa edeltävään kuntoon, mikäli tarkastetussa ja takuuseen sisältyvässä osassa esiintyy vikaa 12kk:n/20 000 km:n aikana. Astrum Turvan tuottaa Fragus Warranty Finland Oy.

Saat tarkastuslomakkeen mukaasi

Saat kopion tehdystä kuntotarkastuksesta mukaasi. Siitä näet kuinka laaja tarkastus autolle on tehty, sekä koska auto on viimeksi huollettu ja koska se pitää seuraavan kerran huoltaa. Saat myös kirjallisen takuutodistuksen. Siihen on yksilöity tarkastettu autosi, sekä siitä löytyy myös täydelliset takuuehdot.

Korjaukset

Vaikka auto on tarkastettu huolellisesti on olemassa mahdollisuus, että autoon tulee jokin vika. Apua saat siinä tilanteessa Fragukselta. Ole yhteydessä Fraguksen asiakaspalveluun josta sinut ohjataan korjaamolle, joka selvittää mistä vikatila johtuu. Kun vika ja sen aiheuttaja on saatu selville, Fraguksen asiakaspalvelija on yhteydessä korjaamon, ja ilmoittaa sisältyykö sen korjaus turvaan ja antaa korjausluvan. Fraguksen asiakaspalvelu on avoinna 07:30 – 16:30, puh. +358 (0)9 34873237 / s-posti info@fragus.fi.

Turvan sisältö

Alle 6-vuotiaalle ja alle 150tkm ajetulle auton tarkastukselle myönnämme takuun kaikille listassa oleville osille. Auton ollessa vanhempi tai enemmän ajettu, turva myönnetään kohdissa 1-7 luetelluille osille. Täydelliset ehdot on ilmoitettu Fragus-takuutodistuksessa.
MOOTTORI JA SIIHEN LIITTYVÄ ELEKTRONIIKKA

1. Moottorin sisäiset voidellut liikkuvat osat: männät, männän renkaat, kiertokanget, kampiakseli, nokka-akselit, imu- ja pakoventtiilit, sekä niiden nostimet ja keinuvivut, akselien laakeroinnit, öljypumppu, jakoketju ja sen rattaat/kiristimet.
2. Moottorin elektroniikka: Polttoaineruiskutuksen ja sytytysjärjestelmän ohjainlaitteet, sytytyspuolat, pyörintänopeustunnistimet, ilmanpaine- ja lämpötilatunnistimet, käynnistinmoottori ja latausgeneraattori.

OHJAUSLAITTEET

3. Ohjausjärjestelmä: Tehostinpumppu, rattiakseli ja ohjausvaihde

JARRUJÄRJESTELMÄ

4. Jarrujärjestelmä: Jarrupääsylinteri, jarrutehostin, jarrutusvoiman tehostin ja jarrunestesäiliö
5. ABS-järjestelmä: Abs-hydrauliaggregaatti, Abs-anturi ja Abs-järjestelmän elektroninen ohjainlaite

VOIMANSIIRTO

6. Vaihteisto: Vaihdelaatikon sisäiset voidellut liikkuvat osat ja vaihdelaatikon elektroniikka
7. Taka-akseli: Takavetopyörästön sisäiset voidellut liikkuvat osat
8. Voimalinja: Vetoakseli ja kardaani
9. Neliveto: Kaikki nelivetoon kuuluvat komponentit
10. Kytkin: Kytkinsylinterit, kytkinlaakeri, kytkinlevy, painelevy ja vauhtipyörä

AHTIMET

11. Turboahdin ja välijäähdytin
12. Kompressoriahtimen sisäiset voidellut liikkuvat osat

POLTTOAINEJÄRJESTELMÄ

13. Polttoaineen siirtopumppu, ruiskutuspumppu, imusarja, kaasuläppäkotelo, ruiskutussuuttimet, ilmamassamittari, lambda-anturit, tankkilaitteisto ja sen anturit

PAKOKAASUJÄRJESTELMÄ

14. Pakosarja, EGR-venttiili, NOx anturi ja pakoputkisto, poislukien katalysaattori ja hiukkassuodatin

TURVALAITTEET

15. Airbag: Turvatyynyt, tunnistimet, sekä niiden kaapelit ja liittimet
16. Turvavöiden lukot ja turvavöiden esikiristimet
17. Rattilukko ja virtalukko

MUKAVUUSLAITTEET

18. Lasinnostimien moottorit, keskuslukituksen moottorit, lasinnostimien mekaaniset osat sekä kattoluukun moottori
19. Sähkösäätöisten ulkopeilien moottorit, vakionopeudensäädin, vilkkujärjestelmä, tuulilasinpyyhkijän moottori, sekä mittaristo
20. Ilmastointi: Kompressori, kuivain, ilmastoinnin elektroninen ohjainlaite, tuuletinmoottori, höyrystin, säätöpaneeli, matkustamon lämmityslaitteen kenno, ei pelkkiä täyttöjä/vuotoja

Tutustu vaihtoautovalikoimaamme täältä > 
Back to top