Huolto

Henkilökohtaista ja asiantuntevaa huoltopalvelua

KUINKA AUTOHUOLTOMME VOI PALVELLA?

Auton säännöllinen huolto ehkäisee yllättäviä rikkoontumisia, pidentää autosi käyttöikää ja jälleenmyyntiarvoa sekä ennen kaikkea pitää autosi turvallisena ajaa. Astrum Auton ammattitaitoinen korjaamo pitää huolen siitä, että autosi pysyy kunnossa.

Astrum Autossa autosi huoltaa asiantuntevat huoltoneuvojat sekä ammattitaitoiset mekaanikot, jotka huoltavat autosi valmistajien huolto-ohjelmien mukaisesti. Korjaamoissamme on nykyaikainen testilaitteisto ja aina ajankohtainen tietotaito huoltojen suorittamiseen.

Astrum Auto Salosta saat myös pelti- ja kolarikorjaukset. Teemme kaikkien automerkkien peltikorjaukset, kolarikorjauspalvelut sekä lasinvaihdot ammattitaidolla toteutettuna, luotettavasti ja nopeasti.

Astrum autokorjaamo on turvallinen valinta autosi huollattamiseen: meiltä saat laadukkaat osat sekä huolellista ja henkilökohtaista palvelua.

Ota yhteyttä. Varaa, kysy tai pyydä lisätietoja.

MERKKIHUOLTO

Huollamme edustamamme merkit sekä Salossa että Forssassa. Työnjohtomme vastaa autosi huollon sujuvuudesta ja laadusta. Autosi huollon ajaksi voit vuokrata meiltä myös sijaisauton.

Kauko Aalto
Korjaamopäällikkö
Citroën ja Honda (Salo)
044 777 3994

Juha Toivonen
Työnjohtaja
Mercedes-Benz (Salo)
044 777 3908

Heikki Härmä
Korjaamopäällikkö
Ford, Honda (Forssa)
044 777 3961

VARAOSAT

Astrum Auto tarjoaa myös laadukkaat varaosat edustamiimme merkkeihin. Käytössäsi ovat asiantuntevat varaosamyyjät, jotka auttavat löytämään tarvitsemasi. Varaosapalvelumme palvelee paitsi autoasi huollettaessa, myös silloin kun tarvitset varaosia huoltojen välillä.

Toni Hakala
Varaosapäällikkö, henkilöautot (Salo)
Mercedes-Benz, Honda, Citroën
044 777 3901

Yrjö Suoranta
Varaosamyyjä (Forssa)
Ford, Honda
044 777 3963

Arto Juvankoski
Varaosamyyjä
Mercedes-Benz, Honda, Citroën
044 777 3906

Marko Jalo
Varaosamyyjä, hyötyajoneuvot
Mercedes-Benz, Honda, Citroën
044 777 3905

Back to top