Ajankohtaista

Edut, kampanjat ja uutiset

Uusi Mercedes-Benz X-sarja on nyt ennakkotilattavissa!

Premium-luokan voima, mukavuus ja ylellisyys on pian saatavana pickupina.
Mercedes-Benz X-sarja: uusi pickup konseptiauto on esitelty. Varaa oma X-sarjalaisesi ennakkoon 1000 €:n varausmaksulla. Lisätiedot artikkelista.

Mercedes-Benz koeajopäivät Meri-Teijossa 25.5. klo 10-15

Koeajon päätteeksi ilmainen golfkierros!
Astrum järjestää yhteistyössä Meri-Teijo Golffin kanssa koeajopäivän 25.5. klo 10-13. Koeajettavissa seuraavat mallisarjat: Uudessakaupungissa valmistettavat A ja GLC, sporttinen CLA sekä kestosuosikit C ja E.

Astrumin Ford-viikko 15.-20.5. – tervetuloa!

Viikko täynnä huimia tarjouksia, etuja ja tarjoiluja!
Astrumin Ford-viikolla kärkenä on toukokuun Fordin edut & korkotarjoukset niin henkilöauto- kuin hyötyajoneuvojen malleissa! Esimerkiksi kattavasti varusteltuun Focus Editioniin nyt automaattivaihteisto 0€ ja rahoituskorko vain 0,99%! Etusi jopa 3500€! Lue lisää artikkelista meidän ja yhteistyökumppaneidemme eduista.

Ensiesittelyssä Astrumin supliikki Honda-mies!

Kuukauden henkilö: Sami Rahkonen
Toukokuun henkilökuvassa esitellään Honda-miehemme Sami Rahkonen. Lue jutusta, mistä on 16 vuoden tarina Astrumilla lähtenyt!

Fordin ST-Linella on vahva imago

Energinen ja jännittävä ST-Line on malliesimerkki urheiluhenkisestä muotoilusta Fordissa
Fordin ST-Linen erikoisuudet ovat erottuvat kevytmetallivanteet, huomiota herättävä kori, yksilölliset logot… Useat erikoisvalmisteiset ominaisuudet ja muotoiluyksityiskohdat tekevät Fiestasta, Focuksesta ja Mondeosta äärimmäisen tyylikkäitä.

Uusi Honda Civic 5D on täällä

Kaikkien aikojen urheilullisimmassa Civic-mallissa on turboahdettu moottori, uusi virtaviivainen muotoilu sekä suuremman luokan sisätilat
Kaikkien aikojen urheilullisimmassa Civic-mallissa on turboahdettu moottori, uusi virtaviivainen muotoilu sekä suuremman luokan sisätilat. Nyt tämä uutuus on saapunut Astrumiin!

Mercedes-Benz A White Art Edition -erikoismalli

A-sarja White Art Edition alk. 35 523,25 € tai 399 €/kk*
A-sarjan White Art Edition -erikoismalli on kuin hohtavasta marmorista veistetty taideteos. Ilmeikkäät designelementit tuovat sen urheilullisen luonteen hyvin esille. Lisätiedot artikkelista!

Mercedes-Benz Vito Edition 100

Erikoiserä AMG-varusteltuja pakettiautoja!
AMG-varustetun Vito Edition 100 -erikoiserän pakettiautot tarjoavat huipputyylikästä edustavuutta ja taktisen käytännöllistä joustavuutta. Erikoisevarustelun hinta nyt 7 777€. Artikkelista lisätiedot!

Grow up. Perusta perhe. Uusi GLA.

Mercedes-Benz GLA alk. 38 812 € tai 439* €/kk.
Uusi GLA on kotonaan kaikissa ympäristöissä, sillä se on suunniteltu avaamaan maailma sinulle ja perheellesi – oli se sitten millainen tahansa. On aika valita oma polkusi.Uuden Mercedes-Benz GLA:n kokonaishinta alk. 38 812 € tai 439* €/kk.

Erä Ford Mondeoita huippuhinnoin ja heti toimitukseen!

Alennukset kaikissa autoissa 1000-4000€!
Nyt huippuhintaisia Fordeja heti toimitukseen Forssan Astrumista! Mondeot jopa 1000-4000€ eduilla. Kurkkaa lista Astrumin vaihtoautoista!
Back to top